Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58677
Назва: | Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник |
Автори: | Фоміна, Ірина Миколаївна Боровікова, Наталія Олексіївна |
Ключові слова: | сенсорний аналіз;оцінка якості;вміст сухих речовин;вуглеводи;кислотність;лужность |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf | 5.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.