Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58677
Назва: Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник
Автори: Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Ключові слова: сенсорний аналіз;оцінка якості;вміст сухих речовин;вуглеводи;кислотність;лужность
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf5.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.