Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фоміна, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Боровікова, Наталія Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-07T12:46:05Z | - |
dc.date.available | 2024-11-07T12:46:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методи контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | сенсорний аналіз | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | вміст сухих речовин | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | кислотність | uk_UA |
dc.subject | лужность | uk_UA |
dc.title | Методи контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf | 5.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.