Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФоміна, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorБоровікова, Наталія Олексіївна-
dc.date.accessioned2024-11-07T12:46:05Z-
dc.date.available2024-11-07T12:46:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетоди контроля харчових виробництв: навчально-метод. посібник до виконання лабораторних робіт з дисц. «Методи контроля харчових виробництв»; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2023. 121 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58677-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectсенсорний аналізuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectвміст сухих речовинuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectлужностьuk_UA
dc.titleМетоди контроля харчових виробництв: навчально-методичний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_METODY KONTROLYA_23.pdf5.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.