Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58615
Title: Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами
Authors: Лисюк, Г. М.
Кучерук, З. І.
Цуканова, О. С.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Кучерук З. І., Цуканова О. С. Відмінні риси і переваги отриманих результатів при розробці спеціального безбілкового хліба над вітчизняними і закордонними аналогами. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 63-64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58615
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_63-64.pdf225.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.