Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Назва: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів
Автори: Серік, Максим Леонідович
Лещенко, Катерина Геннадіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Дата публікації: 10-тра-2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152991 Україна: МПК A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01). № u 2022 02078. М. Л. Серік, К. Г. Лещенко, Є. П. Пивоваров; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 15.06.2022; опубл. 10.05.2023, Бюл.№ 19. 5 с.
Серія/номер: 11;152991
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку сировини, подрібнення, перемішування фаршу, формування виробів, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування фаршу додають жирову емульсію в кількості 5…40 % від маси м'ясної сировини, в складі якої міститься добавка білково-мінеральна удосконалена (ДБМУ) у кількості 1…25 %, яка попередньо замочується у воді у співвідношенні вода:добавка 1:1-5:1 протягом 10…60 хвилин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152991_DBTU.pdf161.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.