Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Лещенко, Катерина Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Євген Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T08:56:05Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T08:56:05Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152991 Україна: МПК A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01). № u 2022 02078. М. Л. Серік, К. Г. Лещенко, Є. П. Пивоваров; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 15.06.2022; опубл. 10.05.2023, Бюл.№ 19. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку сировини, подрібнення, перемішування фаршу, формування виробів, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування фаршу додають жирову емульсію в кількості 5…40 % від маси м'ясної сировини, в складі якої міститься добавка білково-мінеральна удосконалена (ДБМУ) у кількості 1…25 %, яка попередньо замочується у воді у співвідношенні вода:добавка 1:1-5:1 протягом 10…60 хвилин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;152991 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
152991_DBTU.pdf | 161.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.