Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorЛещенко, Катерина Геннадіївна-
dc.contributor.authorПивоваров, Євген Павлович-
dc.date.accessioned2024-11-05T08:56:05Z-
dc.date.available2024-11-05T08:56:05Z-
dc.date.issued2023-05-10-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152991 Україна: МПК A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01). № u 2022 02078. М. Л. Серік, К. Г. Лещенко, Є. П. Пивоваров; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 15.06.2022; опубл. 10.05.2023, Бюл.№ 19. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58605-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку сировини, подрібнення, перемішування фаршу, формування виробів, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування фаршу додають жирову емульсію в кількості 5…40 % від маси м'ясної сировини, в складі якої міститься добавка білково-мінеральна удосконалена (ДБМУ) у кількості 1…25 %, яка попередньо замочується у воді у співвідношенні вода:добавка 1:1-5:1 протягом 10…60 хвилин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;152991-
dc.titleСпосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152991_DBTU.pdf161.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.