Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604
Title: | Спосіб виробництва консервованої квасолі |
Authors: | Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Михайлов, Богдан Валерійович |
Issue Date: | 12-Apr-2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Спосіб виробництва консервованої квасолі: пат. 152811 Україна: МПК A23B 7/005 (2006.01) A23B 7/06 (2006.01). № u 2022 03667. А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 12.04.2023, Бюл.№ 15. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;152811 |
Abstract: | Спосіб виробництва консервованої квасолі включає попереднє замочування бобів перед бланшуванням, причому замочування здійснюють гарячим методом - електроконтактним нагріванням. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
152811_DBTU.pdf | 140.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.