Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorМихайлов, Богдан Валерійович-
dc.date.accessioned2024-11-05T08:51:29Z-
dc.date.available2024-11-05T08:51:29Z-
dc.date.issued2023-04-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва консервованої квасолі: пат. 152811 Україна: МПК A23B 7/005 (2006.01) A23B 7/06 (2006.01). № u 2022 03667. А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 12.04.2023, Бюл.№ 15. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604-
dc.description.abstractСпосіб виробництва консервованої квасолі включає попереднє замочування бобів перед бланшуванням, причому замочування здійснюють гарячим методом - електроконтактним нагріванням.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;152811-
dc.titleСпосіб виробництва консервованої квасоліuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152811_DBTU.pdf140.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.