Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Богдан Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T08:51:29Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T08:51:29Z | - |
dc.date.issued | 2023-04-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва консервованої квасолі: пат. 152811 Україна: МПК A23B 7/005 (2006.01) A23B 7/06 (2006.01). № u 2022 03667. А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 12.04.2023, Бюл.№ 15. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва консервованої квасолі включає попереднє замочування бобів перед бланшуванням, причому замочування здійснюють гарячим методом - електроконтактним нагріванням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;152811 | - |
dc.title | Спосіб виробництва консервованої квасолі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
152811_DBTU.pdf | 140.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.