Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58600
Название: Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Желєва, Тетяна Сергіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Дата публикации: 19-окт-2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152032 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01). № u 2021 06955. Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.12.2021; опубл. 19.10.2022, Бюл.№ 42. 4 с.
Серия/номер: 11;152032
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає механічне змішування камеді ксантану, камеді тари та апельсинових харчових волокон. Додатково вносять попередньо подрібненні харчові волокна з оболонки насіння подорожника (псиліум).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58600
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152032_DBTU.pdf150.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.