Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350
Название: | The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough |
Авторы: | Slashcheva, A. Goriainova, Yu. Popova, S. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Slashcheva A., Goriainova Yu., Popova S. The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 240-242. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_240-242.pdf | 410.77 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.