Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Slashcheva, A. | - |
dc.contributor.author | Goriainova, Yu. | - |
dc.contributor.author | Popova, S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T06:40:51Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T06:40:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Slashcheva A., Goriainova Yu., Popova S. The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 240-242. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-485-7 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_240-242.pdf | 410.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.