Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSlashcheva, A.-
dc.contributor.authorGoriainova, Yu.-
dc.contributor.authorPopova, S.-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:40:51Z-
dc.date.available2024-10-24T06:40:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationSlashcheva A., Goriainova Yu., Popova S. The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 240-242.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe effect of milk whey on the elasticity of the stuffed doughuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_240-242.pdf410.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.