Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58334
Назва: Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза
Автори: Назымбекова, А. Е.
Медведков, Е. Б.
Тлевлесова, Д. А.
Шапров, М. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Назымбекова А. Е., Медведков Е. Б., Тлевлесова Д. А., Шапров М. М. Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 219-220.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58334
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_219-220.pdf327.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.