Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58334
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНазымбекова, А. Е.-
dc.contributor.authorМедведков, Е. Б.-
dc.contributor.authorТлевлесова, Д. А.-
dc.contributor.authorШапров, М. М.-
dc.date.accessioned2024-10-23T12:55:50Z-
dc.date.available2024-10-23T12:55:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНазымбекова А. Е., Медведков Е. Б., Тлевлесова Д. А., Шапров М. М. Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 219-220.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58334-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_219-220.pdf327.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.