Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58313
Назва: | Разработка технологии полуфабриката соуса из слив |
Автори: | Атаханов, Ш. Н. Нишанов, У. Юнусов, А. Акрамбоев, Р. А. Рахимов, У. Ю. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Атаханов Ш. Н., Нишанов У., Юнусов А., Акрамбоев Р. А., Рахимов У. Ю. Разработка технологии полуфабриката соуса из слив. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 176-178. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58313 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_176-178.pdf | 362.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.