Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Ш. Н.-
dc.contributor.authorНишанов, У.-
dc.contributor.authorЮнусов, А.-
dc.contributor.authorАкрамбоев, Р. А.-
dc.contributor.authorРахимов, У. Ю.-
dc.date.accessioned2024-10-23T10:58:25Z-
dc.date.available2024-10-23T10:58:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАтаханов Ш. Н., Нишанов У., Юнусов А., Акрамбоев Р. А., Рахимов У. Ю. Разработка технологии полуфабриката соуса из слив. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 176-178.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58313-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРазработка технологии полуфабриката соуса из сливuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_176-178.pdf362.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.