Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58313
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Атаханов, Ш. Н. | - |
dc.contributor.author | Нишанов, У. | - |
dc.contributor.author | Юнусов, А. | - |
dc.contributor.author | Акрамбоев, Р. А. | - |
dc.contributor.author | Рахимов, У. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-23T10:58:25Z | - |
dc.date.available | 2024-10-23T10:58:25Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Атаханов Ш. Н., Нишанов У., Юнусов А., Акрамбоев Р. А., Рахимов У. Ю. Разработка технологии полуфабриката соуса из слив. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 176-178. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-485-7 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58313 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Разработка технологии полуфабриката соуса из слив | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_176-178.pdf | 362.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.