Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58299
Назва: Проект комбікормового заводу у Кіровоградському районі Кропивницької області
Інші назви: Project for a feed mill in Kirovograd district, Kropyvnytskyi region
Автори: Лоза, Даля Вадимівна
Науковий керівник : Гревцева, Н. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключові слова: комбікорм;сировина;рецептури;силоси;обладнання;протипожежна безпека;охорона праці;економічна ефективність;feed;raw materials;formulations;silos;equipment;fire safety;occupational safety;economic efficiency
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лоза Д. В. Проект комбікормового заводу у Кіровоградському районі Кропивницької області: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Комбікормова промисловість є дуже важливою, тому що забечує сільськогосподарських тварин якісним харчуванням. Комбікормова галузь відноситься до галузі, що постійно розвиваєтся. Покращення якості харчування тварин покращує якість продукції тваринництва, що дуже важливо для людей. Кіровоградський район знаходиться в Кропивницькій області України. У районі спостерігається активний розвиток тваринництва. Основними культурами, що вирощуються у районі, є культури зернові та зернобобові, буряк цукровий (фабричний), соняшник, картопля, культури овочеві та культури плодові та ягідні. Основними видами продукції, які виробляються є: мясна продукція, яйця та молоко.
Feed industry is very important, because it kills farm animals with quality nutrition. Feed industry refers to a constantly developing industry. Improving the quality of animal nutrition improves the quality of livestock products, which is very important for people. Kirovograd district is located in the Kropyvnytsky region of Ukraine. In the area there is an active development of animal husbandry. The main crops grown in the area are cereals and legumes, sugar beets (factory), sunflower, potatoes, vegetable crops and fruit and berry crops. The main types of products that are produced are: meat products, eggs and milk
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58299
Використані джерела: 1. Звіт про стан та розвиток національної культура та мистецтва в Україні у 2020 році. URL: https://ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/2021/zb/10/zb_vknu2020pdf.pdf 2. COVID-19 та агросектор: наслідки та вплив. URL: https://latifundist.com/ua/novosti/50675-covid-19-ta-agrosektor-naslidki-ta vpliv 3. Карантин та агробізнес: позитивні та негативні наслідки. URL: https://latifundist.com/ua/novosti/50522-karantin-ta-agrobiznes-pozitivni-ta negativni-naslidki 4. Коронавірус та агросектор: прогноз експертів. URL: https://latifundist.com/ua/novosti/50328-koronavirus-ta-agrosektor-prognoz ekspertiv) 5. Аналіз ринку м’яса та м’ясопродуктів (у тому числі крафт та органіка) в Україні. 2021 рік. URL: https://pro-consulting.ua/ua/issledovanie rynka/analiz-rynka-myasa-i-myasoproduktov-v-tom-chisle-kraft-i-organika-v ukraine-2021-god 6. Війна в Україні скоротить попит на комбікорми. URL: http://surl.li/jfwut 7. Селяни позбуваються худоби, бо живуть краще? URL: https://wz.lviv.ua/news/396368-seliany-pozbuvaiutsia-khudoby-bo-zhyvut krashche 8. Статистична інформація про аграрний сектор. URL: https://minagro.gov.ua/uk/statistika 9. Ринок свинини підлаштовується під повітряні тривоги та віялові відключення. URL: https://agroportal.ua/news/zhivotnovodstvo/rinok-svinini pidlashtovuyetsya-pid-povitryani-trivogi-ta-viyalovi-vidklyuchennya 10. Ситуація на тваринницьких фермах України під час війни: звіт зоозахисників ГО «Відкриті клітки Україна». URL: https://opencages.com.ua/blog/fermy-ukrajiny-pidchas-vijny 11. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD 12. Правила організації і ведення технологочічного процесу виробництва комбікормової продукції. - К. ВІПОЛ, 1998. 13. Богомолов, О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв / О.В. Богомолов, О.М. Сафонова, О.І. Шаповаленко та ін. –Харків: Еспада, 2006. 14. Відомчі норми технологічного проектування. Комбікормові підприємства. ВНТП – АПК – 11.07. – К.: Міністерство аграрної політики України, 2007. 15. Обладнання для заводу: https://simo.com.ua/ua/obladnannya/
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181ХТ_21б-стн-3-07_24_Loza.pdf
  Restricted Access
1.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.