Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58298
Назва: Проєкт універсального крупозаводу у м. Балаклея Ізюмського району Харківської обл.
Інші назви: Project of a universal groats factory in Balakleya, Izyum district, Kharkiv region
Автори: Куценко, Роман Володимирович
Науковий керівник : Гавриш, Т. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключові слова: горох;пшениця;ячмінь;ячна крупа;артек;полтавська крупа;вибойні бункери;оперативні бункери;плющильний станок пропарювач;фондовіддача;рентабельність;економічний ефект;peas;wheat;barley;barley groats;artek;Poltava groats;punching bunkers;operational bunkers;flattening machine steamer;fund return;profitability;economic effect
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Куценко Р. В. Проєкт універсального крупозаводу у м. Балаклея Ізюмського району Харківської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Розробка проєкту заводу з переробки зерна в місті Балаклея відповідає актуальним потребам сучасного ринку, де попит на якісні круп'яні продукти постійно зростає. Завод, з потужністю 100 тонн на добу, не лише задовольнятиме цей попит, але й сприятиме розвитку місцевої економіки через створення нових робочих місць та залучення інвестицій у регіон. Розташування в місті з відмінним транспортним сполученням дозволить ефективно організувати логістику сировини та готової продукції, що позитивно позначиться на конкурентоспроможності підприємства. Такий проєкт сприятиме збільшенню обсягів виробництва, задовольненню попиту на ринку та загалом сприятиме розвитку агропромислового сектору Харківської області.
The development of the project of the grain processing plant in the city of Balakleya meets the current needs of the modern market, where the demand for high-quality grain products is constantly growing. The plant, with a capacity of 100 tons per day, will not only meet this demand, but also contribute to the development of the local economy by creating new jobs and attracting investment to the region. The location in a city with excellent transport connections will allow to effectively organize the logistics of raw materials and finished products, which will positively affect the competitiveness of the enterprise. Such a project will contribute to the increase of production volumes, satisfaction of market demand and, in general, will contribute to the development of the agro-industrial sector of the Kharkiv region
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58298
Використані джерела: 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%B7%D1%8E%D0%BC%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 2. https://kharkivoda.gov.ua/content/documents/1076/107502/files/%D0%9F%D1%83%D0%B1%D0%BB%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%D0%B7%D0%B2%D1%96%D1%82%202020.pdf 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%96%D1%8F 4. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%96%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 5. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 6. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 7. Правила організації і ведення технологічного процесу на круп’яних заводах – К.: Віпол, 1998-162 с. 8. Євтушенко, О. О. Проєктування підприємств зберігання та переробки зерна з основами САПР : конспект лекцій для студ. освіт. ступ."Бакалавр" спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навч. / О. О.Євтушенко, О. Ю. Супрун-Крестова ; Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 54 с. 9. https://certificant.org/vagomi-perevagi-zastosuvannya-nassr-na pidpriyemstvi/ 10. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 11. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 12. Основи охорони праці: підручник / В. Ц. Жидецький. — 3-тє вид.,перероб. ідоп. — Львів : УАД, 2008. — 336 с.
Розташовується у зібраннях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181НТ21б-3-09_24_Kutsenko.pdf
  Restricted Access
878.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.