Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58287
Название: Проєкт комбікормового заводу у с. Новоселиця, Сумської обл.
Другие названия: The project of the combifeed plant in the village. Novoselicya, Sumskoy region
Авторы: Фініка, Михайло Олександрович
Научный руководитель: Туз, Н. Ф.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Ключевые слова: дробарка;вапняк;жмих;бройлери;несучки;ячмінь;пшениця;норія;фондовіддіача;crusher;limestone;cake;broilers;laying hens;barley;wheat;noria;fund return
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Фініка М. О. Проєкт комбікормового заводу у с. Новоселиця, Сумської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. Ф. Туз. Харків: ДБТУ, 2024. 77 с.
Краткий осмотр (реферат): Зосереджуючись на створенні ефективної інфраструктури, спрямованої на продуктивне виробництво та надання комбікормів, що відповідають сучасним стандартам у галузі птахівництва, цей проєкт відповідає потребам розвиваючогося аграрного сектору регіону. Важливою перевагою є не лише великий обсяг виробництва, але й акцент на високій якості комбікормів, що відповідають вимогам сучасного ринку. Такий підхід допоможе покращити якість та ефективність птахівницької галузі в регіоні, сприяючи його стабільному розвитку.
Focusing on the creation of an effective infrastructure aimed at the productive production and provision of compound feed that meets modern standards in the field of poultry farming, this project meets the needs of the developing agricultural sector of the region. An important advantage is not only the large volume of production, but also the emphasis on the high quality of compound feed that meets the requirements of the modern market. This approach will help improve the quality and efficiency of the poultry industry in the region, contributing to its sustainable development
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58287
Использованная литература: 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%BC%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D0%BC%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 3. https://agroportal.ua/publishing/lichnyi-vzglyad/ptahivnictvo-eksport-bude golovnim-drayverom-ne-lishe-zbilshennya-virobnictva-a-y-zberezhennya-galuzi 4. Перелік будівель і приміщень підприємств агропромислового комплексу України з встановленням їх категорій з вибухопожежної небезпеки та пожежонебезпечних зон за ПБЕ : ВБН-АПК-03.07. – [Введ. в дію 11.03.2008]. – Київ : Міністерство аграрної політики України, 2008. – 32 с. 5. Богомолов, А.В. Охрана труда на предприятиях хранения и переработки зерна: учебное пособие (для студентов из зарубежных государств) / А.В. Богомолов,В.С. Шерстюк, О.И. Шаповаленко, П.В. Гурский, В.П. Заика. – Харьков: 2017. – 206 с. 6. Богомолов, О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв / О.В. Богомолов, О.М. Сафонова, О.І. Шаповаленко та ін. – Харків: Еспада, 2006. –296 с. 7. Відомчі норми технологічного проєктування. Комбікормові підприємства. ВНТП – АПК – 11.07. – К.: Міністерство аграрної політики України, 2007. – 44 с. 8. Єгоров, Б.В. Особливості технології виробництва комбікормової продукції для молодняка сільськогоподарської птиці [Текст] / Б.В. Егоров, Ю.Я Кузьменко // Зернові продукти і комбікорми. – 2014. – №4 (56). – С. 35 – 41. 9. https://kurkul.com/blog/632-agroekspeditsiya-pererobka-2018-kombikormoviy-zavod-prat-apk-invest 10. http://dpssmk.gov.ua/pisliazbyral-na-obrobka-nasinnia/ 11. Правила організації і ведення технологічних процесів на комбікормових виробництвах. – К. : “Віпол”, 1998. – 219 с. 12. http://combikorm.ru/quality.php 13. Система проєктної документації для будівництва. Загальні положення -ДСТУ БА.2.4-5: 2009. (Чинний від 2010-01-01). – К.: Мінрегіонбуд України, 2009.–68 с.
Располагается в коллекциях:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181НТ_21б-3-07_24_Fіnіka.pdf
  Restricted Access
875.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.