Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58269
Title: Проєкт реконструкції складської групи ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужності
Other Titles: The project of the reconstruction of the warehouse group of the SE "Novoukrainsky KHP" JSC "Bread of Ukraine" in order to reduce power
Authors: Понирко, Катерина Романівна
metadata.dc.contributor.advisor: Гавриш, Т. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Keywords: пшениця;ячмінь;соя;просо;соняшник;ріпак;автомобілерозвантажувач;норія;сепаратор;трієр;охорона праці;фондовіддача;рентабельність;wheat;barley;soybean;millet;sunflower;rapeseed;soybean;car unloader;noria;separator;trier;labor protection;fund return;profitability
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Понирко К. Р. Проєкт реконструкції складської групи ДП «Новоукраїнський КХП» ДАК «Хліб України» з метою зменшення потужності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 80 с.
Abstract: Модернізація зерносховищ для якісного зберігання зернової сировини у ДП "Новоукраїнський КХП" ДАК "Хліб України" у м. Новоукраїнка, Кіровоградській області, є актуальною та важливою ініціативою. Зростання обсягів зернового виробництва в Україні вимагає наявності сучасних та ефективних зерносховищ, здатних забезпечити оптимальні умови для зберігання та захисту від втрат. Модернізація складської групи зерносховища сприятиме покращенню умов зберігання та зменшенню втрат під час зберігання зерна, що в свою чергу підтримає стабільність агропромислового сектору та забезпечить надійне постачання зернової продукції на ринок. Реконструкція зерносховищ також дозволить використовувати сучасні технології та методи управління, що сприятиме оптимізації процесів зберігання та підтримуватиме високу якість зерна.
The modernization of granaries for high-quality storage of grain raw materials at the State Enterprise "Novoukrainsky KHP" JSC "Bread of Ukraine" in the city of Novoukrainka, Kirovohrad region, is a relevant and important initiative. The growth of grain production in Ukraine requires the availability of modern and efficient grain warehouses capable of providing optimal conditions for storage and protection against losses. Modernization of the storage group of the grain storage facility will help improve storage conditions and reduce losses during grain storage, which in turn will support the stability of the agro-industrial sector and ensure a reliable supply of grain products to the market. The reconstruction of grain warehouses will also allow the use of modern technologies and management methods, which will contribute to the optimization of storage processes and maintain high grain quality
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58269
metadata.dcterms.references: 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D1%85%D0%BB%D1%96%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D1%96%D0%B2 2. http://www.coolreferat.com/Растениеводство_просо,_рис,_гречиха 3. http://nsfond.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=22&Itemid=20&lang=uk 4. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 86 с. 5. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 6. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 7. http://avto-shop.com.ua/av23.html 8. Нормы технологического проєктирования хлебоприемных предприятий и элеваторов. ВНТП-05-88 Минхлебопродуктов СССР / Утв. приказ №133 от 03.07.1989г. – М.: ЦНИИПРОМЗЕРНОПРОЄКТ, 1989 – 228 с. 9. Аюшева О.Г. Технология элеваторной промышленности. – Улан-Удэ: «ВСГТУ», 2002. – 250 с. 10.Законодавство України про охорону праці: У 3 т. Т. 3. – К., 1995. – 158 с. 11.Осієвська В.В. Основи стандартизації, метрології та управління якістю: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002. – 256 с. 12.Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. – 124 с. 13.Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 14.Виноградська А.М. Основи підприємництва: Навчальний посібник – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2002 .– 56 с. 15.Грянник Г.Н. Охрана труда и пожарная безопасность. – Киев: Высшая школа, 1981. – 227 с. 16.http://edu-mns.org.ua/img/articles/447/RecOlKul.pdf
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-4-08_24_Ponirko.pdf
  Restricted Access
974.4 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.