Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58259
Назва: | Технологічний семінар : метод. вказівки , спец. 181 «Харчові технології» |
Автори: | Касабова, Катерина Рубенівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Технологічний семінар : метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: К. Р. Касабова, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків : [б. в.], 2024. 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Технологічний семінар» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми для самостійного засвоєння здобувачами (з вказуванням літературних джерел), рекомендовану літературу та електронний ресурс. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58259 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnolohichnyy_seminar_181_24.pdf | 770.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.