Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58249
Назва: Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія
Автори: Боковець, Сергій Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Сметанська, Ірина Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Ключові слова: структуроутворювачі;хімічний склад;батончики желейні;оксиметилфурфурол;борошно кунжутне;біологічна цінність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків : Діса+
Бібліографічний опис: Боковець С. П., Гринченко О. О., Сметанська І. М., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія. Харків : Діса+, 2024. 186 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо використання меду, борошна кунжут ного, структуроутворювачів полісахаридної природи у рецептурному складі батончиків желейних, що виготовляються та реалізуються підприємствами харчової промисловості. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58249
ISBN: 978-617-8346-22-5
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Tekhnoloh_baton_zheleynykh_24.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.