Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоковець, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorСметанська, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.date.accessioned2024-10-21T10:20:03Z-
dc.date.available2024-10-21T10:20:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБоковець С. П., Гринченко О. О., Сметанська І. М., Омельченко С. Б., Перцевой Ф. В. Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографія. Харків : Діса+, 2024. 186 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8346-22-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58249-
dc.description.abstractМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо використання меду, борошна кунжут ного, структуроутворювачів полісахаридної природи у рецептурному складі батончиків желейних, що виготовляються та реалізуються підприємствами харчової промисловості. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : Діса+uk_UA
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectбатончики желейніuk_UA
dc.subjectоксиметилфурфуролuk_UA
dc.subjectборошно кунжутнеuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.titleТехнологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи: монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Tekhnoloh_baton_zheleynykh_24.pdf3.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.