Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58232
Title: Исследование качественного и безопасного потребления пищевых жидкостей в ПЭТ-таре
Authors: Синицина, Г. А.
Стефанов, С. В.
Беляева, И. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Синицина Г. А., Стефанов С. В., Беляева И. М. Исследование качественного и безопасного потребления пищевых жидкостей в ПЭТ-таре. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 159-160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58232
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_159-160.pdf327.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.