Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирик, И. М.-
dc.contributor.authorКирик, А. В.-
dc.contributor.authorГуринова, Т. А.-
dc.date.accessioned2024-10-20T16:28:21Z-
dc.date.available2024-10-20T16:28:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКирик И. М., Кирик А. В., Гуринова Т. А. Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 136-137.uk_UA
dc.identifier.issn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВыпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_136-137.pdf346.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.