Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58207
Название: | Analysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant household |
Авторы: | Horielkov, D. Chervonyi, V. Novruzov, A. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Horielkov D., Chervonyi V., Novruzov A. Analysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant household. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-111. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58207 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_110-111.pdf | 241.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.