Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHorielkov, D.-
dc.contributor.authorChervonyi, V.-
dc.contributor.authorNovruzov, A.-
dc.date.accessioned2024-10-20T16:03:25Z-
dc.date.available2024-10-20T16:03:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationHorielkov D., Chervonyi V., Novruzov A. Analysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant household. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110-111.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58207-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleAnalysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant householduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_110-111.pdf241.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.