Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58126
Title: Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення
Authors: Бандура, І. І.
Прісс, О. П.
Кулик, А. С.
Макогон, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бандура І. І., Прісс О. П., Кулик А. С., Макогон С. В. Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 10-12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58126
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_10-12.pdf334.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.