Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандура, І. І.-
dc.contributor.authorПрісс, О. П.-
dc.contributor.authorКулик, А. С.-
dc.contributor.authorМакогон, С. В.-
dc.date.accessioned2024-10-17T06:49:22Z-
dc.date.available2024-10-17T06:49:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБандура І. І., Прісс О. П., Кулик А. С., Макогон С. В. Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 10-12.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58126-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_10-12.pdf334.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.