Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58123
Назва: Наукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироватки
Автори: Змієвський, Ю. Г.
Мирончук, В. Г.
Дзязько, Ю. С.
Захаров, В. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г., Дзязько Ю. С., Захаров В. В. Наукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироватки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58123
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_3-4.pdf393.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.