Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58123
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗмієвський, Ю. Г.-
dc.contributor.authorМирончук, В. Г.-
dc.contributor.authorДзязько, Ю. С.-
dc.contributor.authorЗахаров, В. В.-
dc.date.accessioned2024-10-17T06:40:46Z-
dc.date.available2024-10-17T06:40:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗмієвський Ю. Г., Мирончук В. Г., Дзязько Ю. С., Захаров В. В. Наукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироватки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 3-4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58123-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування доцільності застосування діананофільтрації в технологіях перероблення молочної сироваткиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_3-4.pdf393.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.