Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
Назва: Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Чернишова, Л. О.
Козуб, В. О.
Махмудов, Х. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чернишова Л. О., Козуб В. О., Махмудов Х. А. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 265-268.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
68-3.pdf542.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.