Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
Название: Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні
Авторы: Чернишова, Л. О.
Козуб, В. О.
Махмудов, Х. А.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чернишова Л. О., Козуб В. О., Махмудов Х. А. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 265-268.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
68-3.pdf542.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.