Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
Title: Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Чернишова, Л. О.
Козуб, В. О.
Махмудов, Х. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чернишова Л. О., Козуб В. О., Махмудов Х. А. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 265-268.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58099
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68-3.pdf542.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.