Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58090
Title: | Емоційна компетентність керівника як один з інструментів управління потенціалом персоналу в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Матвеєв, М. Е. Ковальський, В. С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Матвеєв М. Е., Ковальський В. С. Емоційна компетентність керівника як один з інструментів управління потенціалом персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 232-236. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58090 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3с-236страницы-3_24-end-38-42.pdf | 586.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.