Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58086
Назва: | Напрями вдосконалення діяльності готельно-курортного комплексу |
Автори: | Кухарська, Л. В. Живко, О. В. Алахвердієв, Р. Г. Грень, Р. Т. Живко, З. Б. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Кухарська Л. В., Живко О. В., Алахвердієв Р. Г., Грень Р. Т., Живко З. Б. Напрями вдосконалення діяльності готельно-курортного комплексу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 220-222. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58086 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3с-222-2-страницы-3_24-end-страницы-5.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.