Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58086
Название: Напрями вдосконалення діяльності готельно-курортного комплексу
Авторы: Кухарська, Л. В.
Живко, О. В.
Алахвердієв, Р. Г.
Грень, Р. Т.
Живко, З. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кухарська Л. В., Живко О. В., Алахвердієв Р. Г., Грень Р. Т., Живко З. Б. Напрями вдосконалення діяльності готельно-курортного комплексу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 220-222.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58086
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3с-222-2-страницы-3_24-end-страницы-5.pdf1.56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.