Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58053
Title: Features of the use of IR radiation in the technology of dried meat products...
Authors: Yancheva M.
Grynchenko N.
Onishchenko V.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Yancheva M., Grynchenko N., Onishchenko V. Features of the use of IR radiation in the technology of dried meat products... Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 168-171.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58053
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-171-страницы-2-страницы-2.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.