Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58042
Title: Technology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced products
Authors: Slashcheva, А.
Zolotukhina, I.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Slashcheva А., Zolotukhina I. Technology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced products. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 155-156.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58042
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-156-страницы-2-страницы-6.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.