Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSlashcheva, А.-
dc.contributor.authorZolotukhina, I.-
dc.date.accessioned2024-10-11T16:23:54Z-
dc.date.available2024-10-11T16:23:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationSlashcheva А., Zolotukhina I. Technology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced products. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58042-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTechnology of herodietical semi-finished products for fish and meat minced productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-156-страницы-2-страницы-6.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.