Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І.В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.date.accessioned2024-10-11T15:58:46Z-
dc.date.available2024-10-11T15:58:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І.В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 129-131.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58033-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКомбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-131-страницы-2-страницы-1.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.