Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031
Назва: Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками
Автори: Костецька, К. В.
Ковтун-Водяницька, С. М.
Андрущенко, О. Л.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л. Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 124-127
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_127-end-страницы-13.pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.