Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031
Title: | Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками |
Authors: | Костецька, К. В. Ковтун-Водяницька, С. М. Андрущенко, О. Л. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л. Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 124-127 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_127-end-страницы-13.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.