Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031
Title: Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками
Authors: Костецька, К. В.
Ковтун-Водяницька, С. М.
Андрущенко, О. Л.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М., Андрущенко О. Л. Характеристика клейковини суміші борошна пшеничного з рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 124-127
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58031
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_127-end-страницы-13.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.