Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014
Назва: Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів
Автори: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Гузенко, В. В.
Лазуренко, Р. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В., Лазуренко Р. С. Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 101-103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_103-end-страницы-6.pdf1.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.