Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.contributor.authorЛазуренко, Р. С.-
dc.date.accessioned2024-10-11T09:21:42Z-
dc.date.available2024-10-11T09:21:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В., Лазуренко Р. С. Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 101-103.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-486-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_103-end-страницы-6.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.