Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Гузенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Лазуренко, Р. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T09:21:42Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T09:21:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В., Лазуренко Р. С. Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 101-103. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58014 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективий напрям розробки обладнання для отримання пюреподібних концентратів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_103-end-страницы-6.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.