Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58009
Название: Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура
Авторы: Біленька І. Р., І. Р.
Лазаренко, Н. А.
Голінська, Я. А.
Вербіцька, А. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А., Вербіцька А. С. Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 83-86.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58009
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1 с_86-end-страницы-2.pdf1.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.