Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58009
Title: Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура
Authors: Біленька І. Р., І. Р.
Лазаренко, Н. А.
Голінська, Я. А.
Вербіцька, А. С.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А., Вербіцька А. С. Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 83-86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58009
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_86-end-страницы-2.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.