Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58009
Title: | Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура |
Authors: | Біленька І. Р., І. Р. Лазаренко, Н. А. Голінська, Я. А. Вербіцька, А. С. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Біленька І. Р., Лазаренко Н. А., Голінська Я. А., Вербіцька А. С. Розробка технології фітнес-десерту на основі топінамбура. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 83-86. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58009 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_86-end-страницы-2.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.