Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766
Title: Соціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил України
Authors: Юрченко, Л. І.
Варипаєв, О. М.
Стуконоженко, Т. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко Л. І., Варипаєв О. М., Стуконоженко Т. А. Соціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил України. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766
Appears in Collections:Україна на шляху державотворення: історія та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_25-26.pdf124.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.