Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766
Title: | Соціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил України |
Authors: | Юрченко, Л. І. Варипаєв, О. М. Стуконоженко, Т. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юрченко Л. І., Варипаєв О. М., Стуконоженко Т. А. Соціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил України. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 25-26. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766 |
Appears in Collections: | Україна на шляху державотворення: історія та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_25-26.pdf | 124.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.