Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮрченко, Л. І.-
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.contributor.authorСтуконоженко, Т. А.-
dc.date.accessioned2024-10-02T08:31:59Z-
dc.date.available2024-10-02T08:31:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЮрченко Л. І., Варипаєв О. М., Стуконоженко Т. А. Соціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил України. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57766-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСоціально відповідальна технологічна культура в аспекті виготовлення та зберігання харчового продукту для потреб Збройних Сил Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Україна на шляху державотворення: історія та сучасність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_25-26.pdf124.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.