Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57765
Title: Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукції
Authors: Юрченко, Л. І.
Варипаєв, О. М.
Душенок, Д. К.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Юрченко Л. І., Варипаєв О. М., Душенок Д. К. Технологічна культура національного простору в аспекті реалізації та споживання харчової продукції. Україна на шляху державотворення: історія та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів (до 25-ї річниці незалежності України), 26 травня 2016 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 23-24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57765
Appears in Collections:Україна на шляху державотворення: історія та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ukrayina_na_shlyakhu_derzhavotvorennya_2016_23-24.pdf124.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.