Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57752
Title: Consumer loyalty – a component of competitiveness of restaurant business enterprises
Authors: Kalienik, K.
Balatska, N.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Kalienik K., Balatska N. Consumer loyalty – a component of competitiveness of restaurant business enterprises. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 28-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57752
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_29.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.